Regels van de Quiz
Test jouw IT-kennis in deze quiz. Kijk of je de route naar de IT-top succesvol weet af te leggen. Hier vindt je de basisregels van quiz, de puntentelling en wat de deelname- en uitsluitingscriteria zijn.

Uitleg over de quiz
De quiz is volledig interactief en heeft cloud, data en beveiliging als thema. Deelnemers bewandelen een route door het IT-landschap. Neem geen sluipweg, want dan kun je verdwaald raken in je IT-infrastructuur.
Er zijn 12 rondes en je kunt maximaal 120 punten winnen.
Verzamel punten met elk goed antwoord en kom steeds dichter bij het eindpunt.
Als je een van de beste scores hebt, maak je kans op een fantastische prijs...

De speler met de hoogste score wint een mooie hikingrugzak gevuld met een smartwatch en hiking goodies en de spelers die op plek 2 tot en met 5 eindigen ontvangen een rugzak met hiking goodies.

Deze quiz is te spelen van 9 maart - 30 mei 2023.
Mis je kans dus niet en doe de quiz vandaag nog.

De stappen
In iedere quizronde krijg je een meerkeuzevraag en kun je kiezen uit drie antwoorden.
PQR en NetApp helpen je met iedere vraag door een link te delen naar content die het juiste antwoord op de vraag bevat.
Je krijgt twee kansen per ronde om de vraag goed te beantwoorden. Als je meteen het goede antwoord geeft, scoor je 10 punten en als je een tweede poging nodig hebt, scoor je 5 punten voor een goed antwoord.
Als je bij de derde poging een fout antwoord geeft, verdien je 0 punten voor die ronde en ga je verder naar de volgende vraag.
Gebruik de hints en links om er zeker van te zijn dat je de goede antwoorden geeft en meer punten verdient om kans te maken op de prijs.
Je kunt maximaal 120 punten verdienen en er zijn 12 ronden om je 'expeditie' te voltooien.

Jouw voortgang in de quiz
Je voortgang in de quiz en de punten die je tot nu toe hebt verzameld, kunnen worden opgeslagen. Nadat je in een bepaalde ronde de vraag hebt beantwoord, krijg je de optie om je voortgang op te slaan of verder te gaan met de volgende vraag. Je kunt de quiz altijd later hervatten.

*Prijstoewijzing
Verzamel punten met elk goed antwoord. Hoe meer punten je scoort, des te meer kans je maakt op de prijs.
De spelers met de 5 hoogste scores winnen een hiking-goodiebag met een grote merkrugzak voor de algehele winnaar.
Als er meer dan vijf spelers zijn met de hoogste score (d.w.z. 120 punten in totaal), doen alle spelers met de maximale puntenscore automatisch mee in een willekeurige prijzentrekking om de vijf prijswinnaars te selecteren.

Deelname- en uitsluitingscriteria
Alleen de klanten en prospects van PQR kunnen deelnemen aan de quiz. Medewerkers van PQR en NetApp en hun directe familieleden (dit zijn ouders, broers en zussen, kinderen en partners, ongeacht waar zij wonen) en hun gelieerde ondernemingen, vertegenwoordigers of iemand anders die op professioneel vlak is verbonden, komen niet in aanmerking voor de prijs. IT-bedrijven en IT-consultancyfirma's komen ook niet in aanmerking voor de prijs.
PQR en NetApp hebben het recht om iedereen die niet in aanmerking komt voor de prijs te diskwalificeren zonder kennisgeving.
Alleen deelnemers met een geldig zakelijk e-mailadres worden geaccepteerd.

Uitreiken van de prijs
Na sluiting van de wedstrijd op 9 april, zal PQR rechtstreeks contact met de winnaars opnemen om de uitreiking van de prijs te regelen. Houd daarom je e-mail in de gaten.
Als je een prijs hebt gewonnen, wordt er voor 24 april contact opgenomen en je hebt zeven dagen de tijd om op de e-mail te reageren. Daarna kan de prijs aan iemand anders worden toegewezen.
Het enige wat ons nog rest, is om je veel succes en plezier te wensen!